BIO PRIMO Bio Spirelli tjestenina od crvene leće, 250 g
Odličan izvor proteina
€ 2,69
(€ 10,76 / kg, uključ. 25% PDV - bez troškova dostave)
Značajke i prednosti
- vrlo kratko vrijeme kuhanja
- bez glutena i laktoz, vegansko
- ukusni dobavljač proteina
- Vegansko
- Vegetarijansko
- Bez glutena
- Bez laktoze
Br. proiz. XPI-MM-34497, Sadržaj: 250 g, EAN: 2200265245590
Opis
Ovi slasni Spirelli napravljeni od organskog brašna leće ne samo da se izuzetno brzo kuhaju, već su i odličan izvor proteina! Ljubitelji zdrave prehrane obožavaju ih u kombinaciji sa umacima i pestom te kao prilog raguima - nude promjenu od konvencionalnih proizvoda od tjestenine.
Napomena: Molimo čuvajte suho i zaštićeno od topline! Tjestenina od leće mekana je za nekoliko minuta i pjeni se prilikom kuhanja - zato je nemojte ostavljati bez nadzora.
Marke: | BIO PRIMO |
---|---|
Oblici prehrane: | Vegansko, Vegetarijansko, Bez glutena, Bez laktoze |
Alergeni: | Bez glutena, Bez laktoze |
Vrste proizvoda: | Tjestenina |
Svojstva : | Demeter, Vegansko, Vegetarijansko |
Prehrambeni dodaci ne služe kao nadomjestak za zdravu i uravnoteženu prehranu. Čuvati na mjestima van dohvata djece.
Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti.
Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti.
Sirovine
- Linsenmehl (aus roten Linsen) [1]
- aus kontrolliert ökologischer Landwirtschaft
Hranjiva vrijednost
Hranjiva vrijednost | po 100 g |
---|---|
Energetska vrijednost | 1436 / 343 kj / kcal |
Masti | 1,7 g |
od toga Zasićene masne kiseline | 0,3 g |
Ugljikohidrati | 56 g |
od toga Šećer | 2,2 g |
Bjelančevine | 23 g |
Sol | 0,01 g |
Iskustva naših kupaca
recenzija na sljedećem jeziku: hrvatski za Bio Spirelli tjestenina od crvene leće
1 recenzija kupaca u drugim jezicima
4,5 od 5 zvjezdica
5 zvjezdica
5 zvjezdice | | 1 | (50%) |
---|---|---|---|
4 zvjezdica | | 1 | (50%) |
3 zvjezdica | | 0 | (0%) |
2 zvjezdica | | 0 | (0%) |
1 zvjezdica | | 0 | (0%) |
2 ocjene
hrvatski jezik još nema niti jednu recenziju, ali možete pronaći 1 recenziju na drugom jeziku.
- Bez recenzija.