Bake Affair Ciabatta od pira s maslinama, 769 g
Savršeno za ljubitelje mediteranske kuhinje
€ 9,09
(€ 11,82 / kg, uključ. 25% PDV - bez troškova dostave)
Značajke i prednosti
- smjesa za pečenje za 2 komada
- s kiselim tijestom od pira
- brzo i jednostavno za pripremu
Br. proiz. XPI-BAF-27, Sadržaj: 769 g, EAN: 9120101510305
Opis
Ova pažljivo sastavljena smjesa za pečenje savršena je za brzu i jednostavnu izradu dviju ciabatta od pira. Kiselo tijesto od pira održava kruh sočnim, a fine masline osiguravaju odličan okus. Također idealno za goste.
Potrebni svježi sastojci:
- 400 ml vode
- 2 velike žlice maslinovog ulja
Savjeti:
- Oblikovanje: Budući da je tijesto za ciabattu pomalo ljepljivo, preporučujemo vam da dobro pobrašnite ruke i radnu površinu i da brzo oblikujete ciabatte.
- Pečenje: Da bi ciabatte bile hrskavije, papir za pečenje navlažite s malo vode, ali ne i kruh.
Priprema:
- Pomiješajte 400 ml mlake vode (pogledajte liniju vode u limenci) s 2 žlice maslinovog ulja i dodajte smjesi za pečenje. Mijesite tijesto oko 3 minute
- Pokrijte i ostavite smjesu da odmori u posudi na sobnoj temperaturi (približno 24°C) 20 - 30 minuta
- Oblikujte tijesto u željeni oblik (pecivo ili kruh), a zatim pokrijte i neka odmara još 20 minuta na sobnoj temperaturi.
- Zagrijte pećnicu na 230°C (gornji i donji grijač)
- Prije nego što ga stavite u pećnicu, zarežite tijesto uzdužno oko 2 cm duboko. Tako nastaje prekrasna kora
- Pecite ciabatte na 230°C 10 minuta, a zatim smanjite na 190°C i pecite još 15 minuta. Izvadite iz lima za pečenje i pustite da se hladi 10 minuta.
Marke: | Bake Affair |
---|---|
Vrste proizvoda: | Hrana, Smjesa za pečenje |
Prehrambeni dodaci ne služe kao nadomjestak za zdravu i uravnoteženu prehranu. Čuvati na mjestima van dohvata djece.
Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti.
Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti.
Sirovine
Hranjiva vrijednost
Hranjiva vrijednost | po 100 g |
---|---|
Energetska vrijednost | 1486 / 355 kj / kcal |
Masti | 6,4 g |
od toga Zasićene masne kiseline | 0,9 g |
Ugljikohidrati | 62 g |
od toga Šećer | 0,9 g |
Balastne tvari / Vlakna | 3,6 g |
Bjelančevine | 11 g |
Sol | 2,1 g |