Alnatura Organsko ulje repice, djevičansko, 500 ml
Za oplemenjivanje, kuhanje i kuhanje na pari
€ 3,49
(€ 6,98 / l, uključ. 25% PDV - bez troškova dostave)
Značajke i prednosti
- od prvog hladnog prešanja
- sjemenkasta aroma
- idealno za marinade
- Vegansko
- Vegetarijansko
Br. proiz. XPI-MM-129795, Sadržaj: 500 ml, EAN: 4104420235960
Opis
Djevičansko ulje uljane repice dobiveno prvim hladnim prešanjem izvrsno je za hladnu i toplu kuhinju. Isprobajte ga, primjerice, za oplemenjivanje salata, umaka i marinada. Ali repičino ulje također je vrlo popularno za kuhanje i kuhanje na pari. Nježan proces proizvodnje osigurava dobro očuvanje vrijednih sastojaka i intenzivne sjemenkaste arome.
Napomena:
Ovo ulje se ne preporuča za prženje na tavici ili za prženje u dubokom ulju.
Marke: | Alnatura |
---|---|
Oblici prehrane: | Vegansko, Vegetarijansko |
Vrste proizvoda: | Hrana |
Svojstva : | Vegansko, Vegetarijansko |
Napomena o skladištenju: | čuvati na hladnom, suhom i zaštićenom od svjetlosti, čuvati na hladnom i suhom mjestu |
Prehrambeni dodaci ne služe kao nadomjestak za zdravu i uravnoteženu prehranu. Čuvati na mjestima van dohvata djece.
Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti.
Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti.
Sirovine
- Izvorno ulje uljane repice [1]
- Iz bioliškog uzgoja
Hranjiva vrijednost
Hranjiva vrijednost | po 100 g |
---|---|
Energetska vrijednost | 3467 / 828 kj / kcal |
Masti | 92 g |
od toga Zasićene masne kiseline | 5,5 g |
Ugljikohidrati | 0,5 g |
od toga Šećer | 0,5 g |
Balastne tvari / Vlakna | 0,5 g |
Bjelančevine | 0,5 g |
Sol | 0,01 g |
Iskustva naših kupaca
recenzija na sljedećem jeziku: hrvatski za Alnatura Organsko ulje repice, djevičansko
1 recenzija kupaca u drugim jezicima
5,0 od 5 zvjezdica
5 zvjezdica
5 zvjezdice | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 zvjezdica | | 0 | (0%) |
3 zvjezdica | | 0 | (0%) |
2 zvjezdica | | 0 | (0%) |
1 zvjezdica | | 0 | (0%) |
1 ocjena
hrvatski jezik još nema niti jednu recenziju, ali možete pronaći 1 recenziju na drugom jeziku.
- Bez recenzija.